Home---|---Faciliteiten---|---Accomodatie---|---Ligging---|---Contact  
 
 
Home
Genieten in de groene Antwerpse Kempen...
  Fauwater Hotel & Chaletpark
Lichtaartsebaan 52
2460 Kasterlee
BE - België


Tel: +32.(0) 14.85.25.42
Fax: +32.(0) 14.85.98.42
Email: info@fauwater.be
  Ligging: (klik op kaartje)
Klik hier om onze ligging te bekijken
Bobbejaanland:
Kortbij: Bobbejaanland!
Kempen Campings:
www.kempencampings.be
Regio informatie!
 
  Hotel Fauwater  
 
Hotel Fauwater is een gezellig familiehotel met een artistieke decoratie, rustig gelegen temidden van de Kastelse bossen. Wij richten ons op de individuele reiziger, de actieve vakantieganger en groep logies.

Wij bieden u 28 vernieuwde kamers in moderne stijl ingericht met douche, toilet, telefoon, TV en toegang tot draadloos internet. Voor families met kinderen hebben wij ruime kamers ingericht tot en met 7 bedden.

Kinderen zullen zich snel thuis voelen in onze speelhoekje en gecombineerde pool/ontbijt en spelletjes ruimte waar families samen gezelschapsspelletjes kunnen doen. Buiten is er ruime plek voor de kinderen om op ontdekking te gaan. Er is speelplaats, zandbak, tafeltennis en tennisbaan. Rakets, bats en ballen zijn in de receptie verkrijgbaar. Petanque is ook aanwezig op het terrein.


Sfeervol tafelen of gezellig samen zitten met een drankje aan de bar of het buitenterras, kan bij ons in de Brasserie "Den Tijd".

Voor onze actieve vakantiegasten die na een partij tennis moed hebben op meer activiteit kunnen veel plezier beleven met de honderden kilometers wandel-, fiets- en paardenroutes die zich in Kempens gevarieerde landschap bevinden. Na een wandeling van 3 km  vind je de "Kabouterberg". Dit is een uniek stuk natuur, waar de dennenbomen met hun wortels uit de grond zijn gegroeid op een groot stuk bos met licht zand. De kabouters wijzen de weg tussen de leuke kleine paden en vertellen ondertussen over de flora en fauna van het bos. Families met kleine kinderen zullen zich hier echt thuis voelen.

Hotel Fauwater werd in 2011 geselecteerd bij de eerste beste privéhotels door Horeca Awards. In de zomervakantie heeft een anonieme jury bij ons overnacht waardoor wij werden opgenomen bij de top 15. Na een verdere evaluatie door een kwaliteitsraad eindigden we bij de 7 Beste Belgische Privéhotels. Wij zijn nog altijd zeer trots op onze nominatie en de oorkonde en quality crown die wij toen uitgereikt kregen. Ook in de toekomst kan u blijven rekenen op onze vriendelijke bediening en goede service.

We renoveren ons zwembad en deze zal dit seizoen nog buiten werking zijn. Onze oprechte excuses hiervoor!
Het chaletpark, de zone voor kortkampeerders is momenteel niet operationeel, bij vragen hieromtrent kunt u terecht bij de hotelreceptie. 

Meer informatie over de omgeving vindt u op www.toerisme-kasterlee.be. Info over fietstochten vindt u op www.vlaanderen-fietsland.be


Wij hopen u graag te mogen verwelkomen. Verdere info vindt u door te navigeren door onze website. U kan online reserveren.

Met vriendelijke vakantiegroeten

Familie van Loon
© 2007, Fauwater | Design by SN-Solutions