Home---|---Faciliteiten---|---Accomodatie---|---Ligging---|---Reserveren---|---Contact  
 
 
Ligging
Genieten in de groene Antwerpse Kempen...
  Fauwater Hotel & Chaletpark
Lichtaartsebaan 52
2460 Kasterlee
BE - België


Tel: +32.(0) 14.85.25.42
Fax: +32.(0) 14.85.98.42
Email: info@fauwater.be
  Ligging: (klik op kaartje)
Klik hier om onze ligging te bekijken
Bobbejaanland:
Kortbij: Bobbejaanland!
Kempen Campings:
www.kempencampings.be
 
  Ligging  
 
Hotel Fauwater is prachtig gelegen in de toeristische gemeente Kasterlee op de verbindingsweg richting Lichtaart, op amper 4 km van het bekende en mooi pretpark Bobbejaanland in Lichtaart.

Ons domein ligt aan het wandelgebied de Hoge Mouw en achter ons ligt het recreactiedomein de Hoge Rielen, waar prachtige wandelingen en fietstochten kunnen gemaakt worden.

Ook vind je in de buurt de bekende wandel- en fietsknooppunten: je stippelt zelf je route uit en kan per fiets of te voet deze prachtige omgeving ontdekken.

Ook heb je de themaroutes zoals de Corsendonckroute en de Prinsenroute, met deze routes kun je zowat de hele Kempen ontdekken. En de Kempen heeft veel moois te bieden...

Niet alleen de recreatieve fietser komt aan bod in onze prachtige streek: ook de mountainbikers vinden hier hun gading. Je kan hiervoor terecht op de BLOSO mountainbikeroutes, meer bepaald de routes tussen Kasterlee en Herentals, die verschillende afstanden bieden.
In Kasterlee wordt er elk jaar duatlon georganiseerd ook "De Hel van Kasterlee" genoemd. 

Wilt meer te weten komen over groepsevenementen en sportieve weekends www.locat.be.
Fietsen en mountainbike verhuur wordt gedaan door fietsenhandel Van De Water in Kasterlee: fietsen.vandewater@skynet.be of tel. (00 32 (0)14-85 05 25).

Ook voor kinderen biedt onze regio mooie dingen: Kinderboerderij De Viersprong bijvoorbeeld in Kasterlee: hier kan je deelnemen aan het landbouwleven. Ook de Kabouterkensberg in Kasterlee is waar amusement voor de kleintjes: kinderen worden begeleid, ze zijn de kabouters en moeten op zoek naar het kabouterhuisje... Een waar avontuur. Dit is ook een uniek stuk natuur waar de bomen met hun wortels boven de grond zijn gegroeid. Heel apart!
Houtum heeft een binnenspeeltuin en Wechelderzande (op 10 km afstand) biedt een ware indoor speel- en klimparadijs.

Kasterlee heeft verschillende cafés, restaurants en tearooms. In de zomer kan je een bezoek brengen aan de mini-golf, de molen, kajakken aan de Nete of quads huren. Oktober zorgt voor een metamoforse die Assepoester waardig is. Dit is de pompoenenmaand en Kasterlee veranderd in een heuse pompoenendorp. er wordt pompoenenmarkt en pompoenenregatta in pompoenenbootjes georganiseerd en er wordt spannende pompoenengerechten gepresenteerd in verschillende eetgelegenheden van het dorp.

België is bekend voor het lekkere bier en wij hebben veel tips en ideeën voor bezoeken aan de locale abdijen, kloosters of brouwerijen. 

Hoe zijn we bereikbaar via het openbaar vervoer?
Per trein naar Turnhout en vanaf daar per bus nr 304 richting Leuven, vertek 35  min. na 9 -12 -15 -18 u.  - afstapplaats "Koningsbos".(is 50 m van onze kamping).

Wilt u liever afgehaald worden van het station dan verzoeken wij u in station Tielen uit te stappen en ons even op te bellen wanneer u er bent.
Tielen is 4 km. van ons hotel en ligt tussen Herentals en Turnhout.
© 2007, Fauwater | Design by SN-Solutions